Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 18, 2007

Ingezonden door Chalet Fontaine

Na jaren zijn er eindelijk 3 horecabedrijven waaronder nieuwkomer Ons Café, het Snoekercentrum en Chalet Fontaine in een straal van een paar honderd meter, die carnaval in Kaatsheuvel naar een hoger niveau willen tillen. Afgelopen zaterdagavond was Chalet Fontaine gevuld met 1000 gasten en zeker 300 gasten buiten in de rij. Deze werden doorgestuurd naar het Snoekercentrum en Ons Café, zo hoort carnaval te zijn onder horecabedrijven. Waren deze zaken niet open, zou dat leiden tot meer vandalisme op straat.

Naar aanleiding van artikel in Brabants dagblad, dat de heer Jos Vughts, bij het eerst volgende voorval, zijn zaak moet sluiten, vind ik persoonlijk niet op zijn plaats van de gemeente. De gemeente wil een bruisend hart in Kaatsheuvel. Dit zal er nooit komen als dit de opstelling van de gemeente is. Wat de gemeente Jos oplegt, een dag voor carnaval, om bij het eerste voorval te sluiten is hetzelfde als een iemand een nieuw paar schoenen sturen een dag voordat zijn been geamputeerd gaat worden. Ze dienen Jos Vughts bijstaan met voldoende patrouille van de politie en met advies. Hetzelfde als bij advocaat mr. Moskowizc, die krijgt steun van Justitie.

Naar mijn inziens moet er meer politie op de been zijn om te surveilleren en alle zaken in rustige banen leiden. Wij als Chalet Fontaine hebben fors geïnvesteerd in beveiliging (10 binnen, 2 buiten) en een uitgebreid camera bewakingssysteem zowel binnen als buiten. Elke avond na sluitingstijd rijd ik persoonlijk met de beveiliging door het centrum en moet helaas constateren dat ik weinig tot geen politie zie.

De tendens is dat carnaval aan het teruglopen is in Brabant, terwijl in Kaatsheuvel een groei is te zien van circa 25%. Hier moet de gemeente op inspelen en actie ondernemen als ze een bruisend hart in Kaatsheuvel willen creëren.

Kaatsheuvel, zondag 18 februari 2007

Wilt u meer informatie, kunt u contact opnemen met Luuk Broos, tel. 06 22 99 33 01.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

owwww wat is luukje nou toch ineens begaan met jos,pfffff,laat me niet lachen zeg.Als je bij chalet even naar buiten wilde mocht dat niet want o jee je zou eens naar een ander gaan(letterlijk gezegd door de beveiliging aan de deur).Dus luukje houd jij het maar bij de kleintjes jongen!

25 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Helemaal mee eens,het was om te huilen bij chalet,de puberpuisten werden uitgeknepen onder je gezicht!
Luuk probber het volgend jaar toch eens anders aan te pakken,kinderen horen er niet thuis in de avonduren met carnaval

26 februari, 2007  

Een reactie posten

<< Home