Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juli 06, 2007

Kaatsheuvel : Buurtvereniging Gasthuisstraat op zoek naar nieuwe locatie kerststal


Kaatsheuvel - Buurtvereniging Gasthuisstraat moet op zoek naar een nieuwe locatie voor haar kerststal. Op de plaats waar elk jaar met kerst de kerststal staat verrijst momenteel een gebouw, vermoedelijk een woning , maar de definitieve bestemming is niet bekend. Door de bouw moet de buurtvereniging wel op zoek naar een nieuwe plaats waar de kerststal kan staan.

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Beste Jan,

Lezen wij daar dat onze Buurtvereniging Gasthuisstraat West op zoek is naar een nieuw plaatsje voor de kerststal?.
Daar is ons, het bestuur, niets van bekend!.
Wel bekend is dat de familie Schaafstra vele jaren, om niet, hun terrein ter beschikking stelde om daar de kerststal in de maand December te plaatsen. Een prachtige geste naar het buurtschap menen wij. Als in 2006 hun bouwplan vaste vorm krijgt willen wij niet anders dan de familie Schaafstra een voorspoedige bouw toewensen en veel geluk in hun toekomstige woning.
Voor de plaats van de Kerststal is dan al een oplossing gevonden. In december 2006 stond die namelijk, na overleg met de buurtgenoten en toestemming van de gemeente Loon op Zand, in volle glorie op het naastgelegen parkeerterrein. Een juiste keuze blijkt; kijk enkel naar de bijgeplaatste foto van de kerststal.... inderdaad op de nieuwe plaats.

Bedankt voor je opmerkzaamheid maar we willen wel duidelijk maken dat er voor de kerststal geen plaatsings-problemen zijn.

als altijd, vriendelijke groet,

Bestuur Buurtschap Gasthuisstraat-West.

06 juli, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Vreemd in eerste instantie dacht ik ook dat de kerststal op de plaats stond afgelopen december 2006 op de plaats waar nu een woning wordt gebouwd. Het parkeerterrein/gedeelte ligt westelijker hiervan.
Maar zo lijkt nu heb ik het als inwoner dan toch verkeerd gezien.

15 juli, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Dank voor de opmerkzaamheid. Succes met de kerststal. Misschien is het Marktplein iets?

16 juli, 2007  

Een reactie posten

<< Home