Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juli 02, 2007

Meezingen rujdens smartlappenfestival

Maandag, 2 juli 2007 - GRAVE - De leden van smartlappenkoor De Levensgenieters uit Kaatsheuvel zingen op de hoek van de Klinkerstraat en Rogstraat in Grave uit volle borst. Zondagmiddag hulden zij met nog 26 andere smartlappenkoren het historische centrum in muzikale klanken van onvervalste smartlappen.
We gaan naar Zandvoort al aan de zee, Wie is toch dat meisje met dat kuiltje in haar wang? Rosemarie! en Jou ken ik met gesloten ogen. Stuk voor stuk echte meezingers. In totaal waren 1100 koorleden op veertien locaties op deze zonnige zondagmiddag actief. Het publiek was ook dit jaar weer massaal aanwezig in het vestingstadje aan de Maas. De verschillende terrasjes in het centrum zaten meer dan vol. Volgens Henk van de Westerlo van het organiserende Graafse smartlappenkoor Bekaf was de belangstelling groter dan vorig jaar. "Wij schatten zelf zo'n twaalfduizend bezoekers."