Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, augustus 01, 2007

Herinrichting Jan de Rooijstraat Kaatsheuvel, fase 2

In opdracht van de gemeente Loon op Zand is vanaf 2 april 2007 de uitvoering van het project ‘Herinrichting Jan de Rooijstraat’ te Kaatsheuvel gestart. Binnenkort start de tweede fase van dit project.

De werkzaamheden van de eerste fase, het gedeelte tussen de Hoofdstraat en de Schotsestraat, lopen vanwege de slechte weersomstandigheden helaas achter op de planning. Daarom blijft de Jan de Rooijstraat tussen de Hoofdstraat en de Schotsestraat afgesloten tot na de vakantie. Meteen na de vakantie worden de werkzaamheden afgerond.

Vanaf week 32 (6 augustus 2007) starten de werkzaamheden van fase 2: het gedeelte tussen de Schotsestraat en de rotonde (Bevrijdingsweg). Vanwege de werkzaamheden wordt dit gedeelte van de Jan de Rooijstraat volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De bedrijven Markthal De Kets en Revystone blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Het uitlopen van de planning in fase 1 heeft vooralsnog geen consequenties voor de planning van de resterende werkzaamheden. De fasering daarvan ziet er als volgt uit:
1 Van de Hoofdstraat t/m de Schotsestraat Afronding tijdens werkzaamheden fase II
2 Van de Schotsestraat tot de rotonde (Bevrijdingsweg) Van 6 augustus t/m 7 september 20073 Van de rotonde t/m de Jan de Rooijstraat nr. 53 Van 10 september t/m 5 oktober 2007

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

????????

01 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem said...

"........Daarom blijft de Jan de Rooijstraat tussen de Hoofdstraat en de Schotsestraat afgesloten tot na de vakantie."""
Ik vond het ook raar toen ik dit las in het weekbericht van de gemeente want er had toch moeten staan dat wegens de slechte noodweg de weg toch weer is afgesloten tijdens de vakantieperiode.

01 augustus, 2007  

Een reactie posten

<< Home