Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, november 13, 2007

Prijsuitreiking wijkactiviteit Kaatsheuvel-West

Kaatsheuvel - In de wijk West liggen de buurten De Draaiboom, Pannenhoef, De Hil, Centrum en Berndijk. De wijkgerichte aanpak, die de gemeente stimuleert, krijgt vorm door de activiteiten van de wijkwerkgroep, waarin de gemeente Loon op Zand, de Politie, Casade Woondiensten en Triangel vertegenwoordigd zijn. Samen met de bewoners uit deze buurten wordt gewerkt aan verbetering
van de leefbaarheid in de wijk.

Fietstocht
Op zaterdag 22 september jl. organiseerde de wijkwerkgroep Kaatsheuvel-West een fietsactiviteit voor alle bewoners van de wijk. Tijdens de fietstocht werden de bewoners door de wijk gevoerd en geattendeerd op allerlei zaken die met leefbaarheid te maken hebben, zoals parkeerproblemen, speelgelegenheid, contacten met medebewoners, activiteiten voor kinderen. De bedoeling was om samen met bewoners te zoeken naar naar mogelijke verbeteringen door een gezamenlijke aanpak.

Prijswinnaars
Voor de straat, die het best scoorde tijdens de tocht, werd door de gemeente Loon op Zand een prijs uitgeloofd van € 250.00. Een prijs die in het kader van leefbaarheid besteed moet worden aan een activiteit of project in de straat.
De prijs werd gewonnen door mevrouw Annet van der Bedum en haar zoon Rutger, wonend aan het Prins Mauritsplein

Prijsuitreiking
Op donderdag 15 november a.s. zal om 19.00 uur door wethouder Ligtenberg de prijs aan Annet en Rutger worden uitgereikt in het Gemeentekantoor.
Voor deze bijeenkomst zijn ook alle bewoners van het Prins Mauritsplein uitgenodigd om mee te praten over een nuttige besteding van de prijs.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een blah blah verhaal
Hoeveel fietsers hebben er aan mee gedaan? Uit hoeveel straten?
25?

14 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home