Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, december 16, 2007

Vernieling hoek Peperstraat Hoofdstraat



Vrijdag kreeg ik een telefoontje dat TNT Post enkele postbussen in Kaatsheuvel had weggehaald. Het beleid van TNT Post is dat rond de kerst de helft van de normale hoeveelheid postbussen op hun plaats blijven hangen. En niet zonder reden. Voor de lol is de prullenbak bij het pand van van Gils op de hoek Hoofdstraat/ Peperstraat opgebazen. In de brievenbussen die nu nog hangen kan geen rotje in. Er kan alleen maar een heeeeeel dunne envelop in. Houden zo dus!

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Niet alleen de postbussen, de winkelruit erachter is ook gesneuveld. Het zou wel prettig zijn als er meer toezicht, bijvoorbeeld door camera's, in het centrum zou zijn.

17 december, 2007  
Blogger Unknown said...

Het pand (vroeger van Gils) van Uw Bed. Is hevig beschadigd. Het heeft 1 persoon haar vrije middag gekost. Tevens veel rommel in de winkel door rondzwervend glas en een hoop kosten die niet verhaald kunnen worden. Wat een lol....

18 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Vreselijk voor die persoon die het een vrije middag heeft gekost. De beddenzaak zal haar/hem toch wel daarvoor uitbetalen.
Camera's moeten er komen zodat het gemakkelijker wordt om de daders te traceren.

18 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

ik vind dit niet normaal , ik vind dat zulke mensen ervoor moeten boeten. Ik zou zelf nooit zoiets kunnen doen hoe kanje dit nou in je hoofd halen nou heel grappig.

24 december, 2007  

Een reactie posten

<< Home