Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 10, 2008

Poolse mannen opgepakt na mishandeling landgenoot

KAATSHEUVEL: Vannacht is omstreeks 02.00 uur, in een huisje op een camping aan de van Haestrechtstraat, een 24-jarige Poolse man gewond geraakt nadat hij kennelijk door twee landgenoten was aangevallen. De politie heeft twee arrestaties verricht.

Het slachtoffer zou een steekwond in een van zijn benen hebben opgelopen en was op zijn gezicht geslagen. Hij werd met een ambulance naar het Tweestedenziekenhuis gebracht. Daar werd hij vanmorgen behandeld. In overleg met de chirurg mocht hij het ziekenhuis vanmiddag weer verlaten. In het huis waar het incident had plaats gevonden was zichtbaar gevochten. Ook zaten er bloedvegen aan de muur. Een uitgebreide aangifte moet nog worden opgenomen.

Uit het onderzoek bleek dat twee in Roosendaal verblijvende landgenoten van het slachtoffer 23 en 34 jaar) als verdachten konden worden aangemerkt. Zij meldden zich omstreeks 12.00 uur aan het bureau in Waalwijk en zijn vervolgens met toestemming van de officier van justitie aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld. De aanleiding tot de vechtpartij is nog niet duidelijk.