Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 06, 2009

Jong GemeenteBelangen organiseert jongerenavond in Crossroads

Ingekomen

Iedereen van 16 tot 30 jaar, die mee wil praten over Kaatsheuvel, Loon op Zand of de Moer is vrijdag 13 maart om 19.30 uur welkom in Crossroads.
Voor jongeren aansprekende onderwerpen staan op het programma. Op deze avond wordt geïnformeerd, gediscussieerd en in een gezellige sfeer nagepraat.

Het programma:
o 19.30 uur: informatie over Horeca in Kaatsheuvel, Sport (Jelle Hakkert van v.v. DESK), Carnavalsleven, wonen voor starters;
o 20.30 uur: “Stevige” discussie over deze onderwerpen, waaraan je zelf deel kunt nemen volgens “het Lagerhuis-model”;
o 21.30 uur: After Party; muziek, napraten en gezelligheid tot in de kleine uurtjes;
o Koffie, thee en 2 consumpties worden gratis aangeboden.
o Ook de wethouders van GemeenteBelangen Jacques Broeders en Wim Aussems samen met enkele fractieleden van GemeenteBelangen geven “acte de presence”

De organisatoren Mark Damen, Kees Span, Michel Pruijmboom, Ruud Sprangers, Jos Groenendaal en Koen Herman zijn eensgezind en enthousiast: “Wij weten het beste wat er in onze leeftijdsgroep speelt en wat we voor de toekomst willen. Daarom willen wij zelf meedenken, mee praten en sommigen…mee sturen”.
Wethouder Wim Aussems ondersteunt deze jongeren van harte. “Het is belangrijk om actief te zijn in je eigen woonplaats. Zeker voor deze leeftijdsgroep is er nog zoveel te bereiken ten voordele van hun eigen toekomst. Wij kijken erg uit naar deze goed opgezette avond. Het wordt interessant, gezellig en…lachen, denk ik”.

GemeenteBelangen vindt het belangrijk om de jongeren een serieuze positie te geven in de politieke arena. Na deze eerste activiteit van Jong GemeenteBelangen wil de partij de jeugd nog verder ondersteunen met zinvolle activiteiten.

Meer informatie over de avond is te vinden op http://www.jonggb.hyves.nl/ . Aanmelden hoeft niet, maar mag wel.

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

En dan ben ik benieuwd wie van de mensen die hier altijd lopen te roepen dat er niets te doen is, ook daadwerkelijk op komen dagen om iets constructiefs bij te dragen.

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Op die site net ff sne gekeken. Er staat iets over de nightliner vermeld. Let op GB heeft zich tot op dit moment nog nauwelijks daar mee gemoeid. Al het werk is gedaan tot nu toe door de Pvda LLOZ en VVD. Van hun jonge raadslid hoorde ik helaas meermalen dat hij het onzin vond dat de gemeente zorgt voor een nightliner. Hij heeft ook geen deelgenomen aan de overleggen met de andere 3 partijen.
Let dus op.

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Burgers van Kaatsheuvel, PAS OP: De verkiezingen zijn in aantocht!

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Niet helemaal eerlijk Jacky. Volgens mij is de proef destijds door groenlinks gedaan, niet door PvdA, LLOZ of VVD. Verder ben ik het trouwens met Cees Span eens dat een nightliner geen primaire taak van de gemeente is. Al kunnen ze natuurlijk wel meedenken.

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Excuus, ik bedoelde natuurlijk de SP.

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Dat is de proef met de nightliner door de sp
maar de rest van het werk in de cie en raad is door de raadsfracties vvd pvda en lloz en cda gedaan, GB heeft zich daar als raadsfractie niet mee gemoeid.
De lobby richting provicie is gedaan door vvd fractie pvda fractie en cda fractie
helaas voor de cda fractie in loon op zand heeft het cda in de provincie niet helemaal meegewerkt. Dankzij de VVD en de Pvda hebben de moties in de provicnie het gehaald. Kijk verder maar op hun web-sites.

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Nou ik ben er die avond niet want ik ben jarig hahaha,maar voor de jongeren mogen ze wel wat meer gaan doen jah,ivm wat meer organiseren en misschien een plek waar ze savonds terecht kunnen zoals in sprang capelle de unit.Een zwembad zou ook aantrekkelijk zijn moeten ze ook naar sprang,Carnaval zo dat ze nie naar de wetering hoeven zon rot eind of er een busje naar toe laten rijden of iets dat het wat veiliger is.En voor het uit gangs leven naar Tilburg zou wel fijn zijn dat er een bus rijdt ja,ze willen dat iedereen heels thuiskomt en ja openbaar vervoer is duur pak is een taxi naar Tilbug dat kan de jeugd toch nie betalen,dit is wat optie's van mij dat ik al kwijt wil en succes een vrijdag,ik ga hier feesten

06 maart, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Maar mensen hoeven niet per se naar de Wetering. Crossroads was ook open, voor alle leeftijden dus ook de jongeren van 12 tot 16 waren hartstikke welkom geweest. + de goedkope consumptieprijs erg aantrekkelijk lijkt mij.Helaas is het nu alleen de zaterdag echt druk geweest. Maar de vrijwilligers geven niet op en ik kan melden dat crossroads volgend jaar carnaval ook weer iedere dag open zal zijn.
Verder vind ik het goed dat GB de jeugd wil betrekken bij hun plannen, maar waarom wordt daar altijd pas aan gedacht wanneer de verkiezingen in beeld komen? Dat maakt het gewoon ongeloofwaardig.

06 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home