Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 06, 2009

'Remmers' zijn weer terug

KAATSHEUVEL - De actievoerders in de Kaatsheuvelse Gasthuisstraat zijn op hun wenken bediend.

De verkeersremmers ter hoogte van nummer 70 zijn terug. En dat is niet alles, op dezelfde plek is ook een waarschuwingsbord (smiley) geplaatst om de hardrijders op hun snelheid te wijzen.

De gemeente had eerder in de Gasthuisstraat twee vluchtheuvels verwijderd, dit vanwege de bouw van vijf woningen ter hoogte van nummer 70. Volgens een groep bewoners was de weg daardoor veranderd in een 'levensgevaarlijke racebaan'. Ze haalde ruim honderd handtekeningen op voor de terugkeer van de obstakels in de Gasthuisstraat.

Het is nog de vraag of de actie van de buurtbewoners geleid heeft tot het snel terugbrengen van de vluchtheuvels, of dat dit al in de planning lag. Bij de gemeente was gisteren niemand bereikbaar voor commentaar. Verder staat de smiley nu tijdelijk in de Gasthuisstraat. Wie dit bord passeert, ziet meteen hoe hard hij rijdt. Wanneer het gaspedaal te diep wordt ingedrukt, verschijnt een treurig gezicht. 'Nette' bestuurders zien een lachend gezicht.

2 Comments:

Anonymous Henk said...

Gelukkig stoppen ze !

06 mei, 2009  
Blogger roofvogel said...

De berichtgeving had wel wat juister mogen zijn!!
De "remmers" zoals die er nu liggen zijn in zijn geheel overrijdbaar.
Benieuwd of deze nu definitief zijn of straks na de bouw de"orginele"weer terugkomen??

07 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home