Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 09, 2009

Gebied achter Hoofdpoort buiten de prijzen bij "Mooi Brabant"

Kaatsheuvel is buiten de prijzen gevallen met de wedstrijd om de lelijkste plek van Brabant. Ondanks een tomeloze inzet van wethouder Wim Aussems rn zijn team, die wekenlang campagne gevoerd hebben om het grote subsidiebedrag van de provincie voor het opknappen van het parkeerterrein anchter de Hoofdpoort ninnen te halen zijn we dus buiten de prijzen gevallen.

De stationszone in Oss en het ketelhuis van de voormalige leerfabrieken op het KVL-terrein in Oisterwijk zijn twee van de zes verrommelde plekken in Brabant die op kosten van de provincie worden opgeknapt.

Deze locaties kregen de voorkeur tijdens een door de provincie georganiseerde publieke internetverkiezing van Brabants meest verrommelde plekken waaraan bijna 29.000 Brabanders deelnamen. Zij hadden de keuze tussen 21 inzendingen.

De overige winnaars zijn: de kosterswoning in Zundert van de vader van Vincent van Gogh, het Henricusgebouw in Raamsdonksveer, de markt in Valkenswaard en de kloostermuur van de Abdis van Thornstraat in Oosterhout.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Word het nu toch opgeknapt of blijven we met die puinhoop zitten.

09 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Dit verbaasd me niets want de voorbereiding c.q voorlichting was ver beneden de maat en de gemeentegrenzen in het gebied zijn ook niet bekend genoeg, dus nu maar aanschrijven deze grondbezitters en hun verplichten de rommel op de priveterreinen op te ruimen. Als dat gebeurd is kan men voorzieningen gaan treffen om een verdere puinhoop te voorkomen.

09 juli, 2009  
Anonymous Anoniem said...

De stationszone in Oss???
Hebben ze oude foto's ingestuurd dan? Er is daar net een heel nieuw parkeerterrein aangelegd, nieuwe afzet- en ophaalplek en een boven en ondergronds fietsparkeerdek!

10 juli, 2009  

Een reactie posten

<< Home