Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, september 24, 2009

‘Veel vraag naar kavels Kets West II’

Kaatsheuvel – De interesse voor een kavel op het toekomstige industrieterrein Kets West II lijkt onveranderd groot. Nog altijd is zo’n groep van 40 tot 50 belangstellenden, stelt de gemeente Loon op Zand. Maar in het najaar moet duidelijk worden hoe groot de behoefte nu concreet is.
De plannen voor bedrijventerrein Kets West II leeft al jaren, maar komen nu in een stroomversnelling. Binnenkort wordt gestart met het bouwrijp maken van het terrein (1,4 hectare) tussen de Capelsestraat, Antoniusstraat en Kets West I. Het college wil dit werk gunnen aan wegenbouwmaatschappij Heijmans uit Eindhoven. Aannemersbedrijf van Herwijnen uit Kerkdriel lijkt daarmee naast de klus te grijpen, ook al was het de laagste inschrijver. De inschrijving zou niet aan de eisen voldoen. Van Herwijnen legt zich hier overigens nog niet bij neer. Het bedrijf is verrast door keuze van de gemeente. “We hebben zelf namelijk nog niets gehoord van de gemeente Loon op Zand”, aldus een woordvoerder van het aannemingsbedrijf. “Dat is niet erg correct. We willen weten wat hier aan de hand is”.