Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 05, 2010

Sander Simons (47) overleden.

In februari 2008 werd bij Simons - hoewel hij niet rookte - longkanker vastgesteld. In eerste instantie leek het om een ongeneeslijke soort te gaan. Later bleek, dat het VU medisch centrum een team specialisten heeft, dat juist in deze variant gespecialiseerd is. Na een zware en agressieve behandeling zag het er een jaar later voor Simons rooskleuriger uit. Controle zou de volgende jaren moeten uitwijzen of hij definitief genezen was. In november 2009 werd bekend dat de ziekte progressief was. Op 5 januari 2010 liet hij om 20.00 uur door zijn huisarts euthanasie plegen omdat een coma dreigde. Simons werd 47 jaar. Hij overleed in het bijzijn van zijn vader, moeder en vriendin.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Een duidelijker voorbeeld van wat "meeroken " voor gevolgen kan hebben is niet te geven. uit ervaring weet ik dat in het "omroep wereldje" net als bij acteurs stevig gerookt wordt !
Hopelijk hebben in het nieuwe jaar velen een "niet roken"besluit genomen zodat het weer wat gezon-der wordt in Nederland !

06 januari, 2010  

Een reactie posten

<< Home