Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, februari 11, 2010

Loon op Zand krijgt telefonisch meldpunt overlast evenementen !

Naar aanleiding van een eerder verzoek vorig jaar van de VVD fractie om een telefonisch meldpunt voor overlast evenementen in te stellen heeft het college knopen doorgehakt. Het meldpunt komt er is zal met carnaval al operationeel zijn.
Het college schrijft: "Het meldpunt zal tijdens carnaval en daarna definitief vanaf 1 maart 2010 ingebruik worden genomen. Klachten en meldingen over evenementen kunnen via dit telefoonummer door omwonenden of evenementenorganisatoren gemeld worden. Het telefoonnummer is 0416-273455. Dit telefoonnummer is op dit moment al ingebruik als servicetelefoon en wordt gebruikt voor calamiteiten na kantooruren (rioolverstoppingen, verzakkingen in de weg, etc.). De servicetelefoon heeft de mogelijkheid om tijdens het weekend toezichthouders en opsporingsambtenaren in te zetten om op de meldingen en klachten actie te ondernemen. De afhandeling van de klachten en meldingen ter plaatse gebeurt volgens een werkinstructie en in samenspraak met de politie. "