Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 10, 2010

Crossroads snakt naar helderheid

Kaatsheuvel - Jongerencentrum Crossroads in Kaatsheuvel wacht met smart op de uitkomsten van het onderzoek naar eventuele gebreken aan het pand aan de Dreefseweg. Net na de zomervakantie verwacht de gemeente Loon op Zand de uitkomsten te kunnen presenteren.

Dat er sprake is van achterstallig onderhoud is duidelijk. Alleen is de vraag hoe groot dit probleem nu werkelijk is, en wat een opknapbeurt ongeveer gaat kosten.

Een onafhankelijk bureau heeft grondig onderzoek gedaan naar eventuele mankementen bij Crossroads. De gemeente verwacht het eindrapport ieder moment binnen te krijgen. Straks is de grote vraag wie de kosten van de opknapbeurt gaat betalen. Volgens Crossroads kan het zulke grote bedragen niet zelf ophoesten, en ook de gemeente zit krap bij kas, en moest juist flink bezuinigen.