Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 11, 2006

Weer een ongeval

  Posted by Picasa Vanavond vond omstreeks 20.00 uur aan de Europalaan weer een ongeval plaats. Het betrof het zoveelste ongeval ter hoogte van het busstation en de Heikant. Een auto kwam van richting Tilburg en raakte in een slip. Om niet in de tuin van de mensen aan de Heikant te belanden gooide de automobilist zijn stuur om waardoor hij op de middenberm terecht kwam. Hij nam een boom en een verkeersbord mee en kwam op de middenberm tot stilstand. Volgens de buurtbewoners gebeuren er vaak ongevallen. Ze heben dit ook gemeld bij de gemeente, maar geen adequate reactie gekregen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

En weer deze week al weer een groot aantal ongevallen. Vandaag besloot er weer een auto uit de bocht te vliegen nadat er deze week al een stuk of 8 andere auto's het voorbeeld hebben gegeven. Het is toch te gek voor woorden.

26 juni, 2007  

Een reactie posten

<< Home