Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, januari 30, 2007

Wat is er te doen in kaatsheuvel ?

Rond deze tijd gaan veel mensen hun vakantie boeken. Veel mensen die in de Randstad wonen vinden het geweldig om te gaan kamperen of te recreëren in Kaatsheuvel. Er wordt immers erg positief geschreven, want Loon op Zand, waar Kaatsheuvel onder valt is kampioen in recreatie.
Wat het maar waar……… In het kerkdorp Kaatsheuvel is niets te beleven. Er is een snookercentrum en slechts één café. We hebben prachtige campings, maar daar zult U het ook van moeten hebben, want in Kaatsheuvel is niets te beleven. Het gemeentebestuur is bezig met de ontwikkeling van “Het bruisend dorpshart”, maar voordat dat plan gerealiseerd is, duurt nog enkele jaren. U zult het dus echt moeten hebben van wandelen en fietsen in de Loonse en Drunense Duinen. Maar om lekker uit te gaan in Kaatsheuvel moet U nog een paar jaar geduld hebben. U moet uw vertier vinden op de (mini)camping of met het openvaar vervoer in de omgeving, . bij voorbeeld Tilburg. Mocht U geen behoefte hebben om uit te gaan, dan kunt U prima recreëren in Kaatsheuvel en Loon op Zand.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het is maar wat je onder uitgaan verstaat.
In de kroeg zitten of kies je voor een gezellig hapje ergens eten.
Daar zijn in Kaatsheuvel voldoende mogelijkheden voor.
Ik noem er wat de molen, efteling hotelrestaurant, de verandering,rasa senang, mykonos, de leckernij, den drent, de hertogin, eethuisje bij camping duinlust, bij als god in brabant, alle andere chinees restaurant, tolgahan met lekkere pizza's en binnenkort wordt er nog iets leuks geopend.

30 januari, 2007  
Blogger ilse0126 said...

Iets voor de jongeren is ook handig? Waarom hangjeugd? Omdat er niks te doen is voor jongeren alleen een cafe waar vaak ruzie is en een snookercentrum thats it.. oja crossroads jeuuuh er word daar meer georganiseerd voor gehandicepten en jongeren mensen dus onder de 16.. Ga maar ergens themafeesten geven net als de ouwe haven in waspik en uitgaansgelegenheden maken zodat de jeugd daar naar toe kan gaan of iets waar de jongeren heen kunnen net als de unit die nu afgebrand is.. dat word onderand wel eens tijd.. voor ouderen mensen is genoeg te beleven!

30 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home