Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 28, 2007

Weer vernielingen

KAATSHEUVEL – In Kaatsheuvel hebben onbekenden op verschillende locaties de afgelopen nacht vernielingen gepleegd aan auto’s. Zo trof de politie geparkeerd staande auto’s met ingeslagen ruiten aan en kapotte buitenspiegels. Deze auto’s stonden geparkeerd in de Hoofdstraat en de Juliana van Stolbergstraat. De politie stelt een onderzoek in.

Man pleegt verduistering in dienstbetrekking
KAATSHEUVEL – De politie heeft zaterdagavond om 21.45 uur in een pretpark aan de Europalaan een 22 jarige werknemer afkomstig uit Waalwijk aangehouden. De man wordt ervan verdacht verduistering te hebben gepleegd in dienstbetrekking. De verdachte, die werkzaam is in een van de eetgelegenheden had een geldbedrag uit de kassa weggenomen. Personeel van de beveiliging betrapte hem op heterdaad waarna hij werd overgedragen aan de gealarmeerde agenten. Op het bureau legde hij een bekennende verklaring af.