Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 26, 2007

Kaatsheuvelse brandweerspotter weggestuurd

De Kaatsheuvelse brandweerspotter Martijn van Bijnen is vanavond bij een brand aan de Tolweg in Sprang-Capelle de toegang geweigerd. Terwijl andere fotografen (waarvan niemand in het bezit is van een perskaart) door mochten lopen, werd hij door een vrouwelijke agent vermoedelijk van team Waalwijk tegengehouden. Volgens de bevelvoerder mocht de man gewoon doorlopen. Het is niet de eerste keer dat van Bijnen dit overkomt. Een mannelijke agent heeft zijn gegevens genoteerd. "Ik weet alleen niet waarom", aldus van Beijnen. Wanneer komt de politie met uniforme regels hierover?

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De politie heeft hier al uniforme regels voor. Iedereen zonder politieperskaart word niet binnen de afzetting toegelaten. Duidelijker kan het niet.
Dus alle hobbyfotograven horen achter het lintje

De persfotograaf

27 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

tril je al,martijn?!

Laat de brandweer en politie gewoon z`n werk doen.

27 februari, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Ik ben het helemaal met de Persfotograaf eens. Ikzelf ben in 't bezit van een politieperskaart, maar ik blijf bij sommige misfrijven toch achter het lijntje. (moord in Sprang) Maar dat moet dan voor iedereen gelden, zonder aanziens des persoons (zie NVJ)

27 februari, 2007  

Een reactie posten

<< Home