Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 30, 2007

Ondertekening De Els II uitgesteld.

Door Jeroen Ketelaars

De ondertekening van de exploitatieovereenkomst voor de Kaatsheuvelse nieuwbouwwijk De Els II wordt naar alle waarschijnlijkheid uitgesteld. De gemeente Loon op Zand en bouwbedrijf Pepping zouden de overeenkomst op 3 april ondertekenen, maar die datum lijkt niet haalbaar te zijn.

"Er zijn nog wat hobbels te nemen", zegt Emile van Niekerk, projectontwikkelaar bij Pepping. Over de aard daarvan wil Niekerk zich niet uitlaten. Wel geeft hij aan dat de gemeente pas op een laat tijdstip bepaalde informatie naar Pepping heeft gestuurd en dat die informatie nog onderzocht moet worden. Ook Pepping-eigenaar Wil Noldus wil zich niet in detail uitlaten over wat aan de verwachte vertraging ten grondslag ligt. "Ik wil de goede sfeer niet negatief beïnvloeden. Aan het uitstel moet niet te zwaar getild worden. Er moeten alleen nog wat puntjes worden bijgeschaafd", zegt hij. "Daarover zijn we met de gemeente in gesprek."
Noldus voorziet geen grote problemen en verwacht dat de ondertekening over niet al te lange tijd wel zal kunnen plaatsvinden. "Wij hebben er ook belang bij om het zo snel mogelijk af te ronden. Maar we zijn er al vijfentwintig jaar mee bezig. Een paar dagen of een paar weken maakt ook niet uit." Bij de gemeente was gistermiddag nog niet bekend dat de ondertekening van de overeenkomst op 3 april waarschijnlijk niet door zal gaan. "Ik weet van niks. Ik ga ervan uit dat het gewoon doorgaat", laat de Loonse wethouder Hans Waijers via een woordvoerster weten. Het Kaatsheuvelse nieuwbouwproject De Els II beslaat meer dan vijf hectare. De start De Els II liep verschillende keren vertraging op.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

De gemeente ziet ook graag starterswoningen in nieuw­bouwwijk De Els II in Kaatsheu­vel. Daarover wordt nog onderhan­deld met de projectontwikkelaar.
Pagina 31: Nog even wachten op Els II
gaat het hierover dit staat vandaag ook in de krant.

30 maart, 2007  

Een reactie posten

<< Home