Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 13, 2007

Kaatsheuvel krijgt meezingfestijn.

Door Jan in ‘t Groen

Kaatsheuvel – Gezelligheidskoor “de Levensgenieters”, organiseert op 30 april een in de grote zaal van de Werft een meezingfestijn met een “oranje” tintje. Volgens voorzitter Jef Verhoeven heeft de vereniging geprobeerd het evenement op de kalender te krijgen van de Oranjevereniging in de gemeente Loon op Zand, maar is dit op niets uitgelopen. “Daarom hebben we het evenement zelf maar op de kaart gezet”, aldus de voorzitter die er niets van begrijpt:” op 30 april is er nooit iets te doen in Kaatsheuvel. Nu is er een vereniging die een traditie op wil bouwen en nu geeft de Oranjevereniging niet thuis. Onder leiding van dirigent Crista Klerx wordt hard gerepeteerd. De nummers hebben een hoog meezinggehalte. De dirigent, die na het optreden stop, heeft zichtbaar moeite om het nummer “Piet Hein” erin gestampt te krijgen. “Vanuit het voetbal zijn de mensen gewend om te zingen: “Hij heeft gewonnen, maar dat zijn: “die heeft gewonnen”, en dat is moeilijk om af te leren”. Penningmeester Gerard Morsink is blij dat gehandicaptendrumband Prins Maurits het programma opent. “Normaliter worden ze niet gevraagd, en nu staan ze voor een volle zaal”. Volgens hem wordt het Koninginnenconcert, een terugkerende traditie. De entree bedraagt 5 euro inclusief een consumptie. De zaal gaat om 19 uur open. Ad van Beek van de Oranjevereniging is verbaast over de uitlatingen van Verhoeven. “Ik ben in januari benaderd en heb toen twee telefoonnummers van medebestuursleden gegeven. Die hebben nooit een verzoek ontvangen”. Volgens Van Beek heeft hij in de vergaderingen regelmatig geïnformeerd, maar niemand was benaderd. Van Beek gaat alsnog contact opnemen met het koor om het misverstand uit de wereld te helpen.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Berouw komt na de zonde bij de oranjevereniging.

13 april, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik vond het vorig jaar wel keigezellig in Café Smit Karaoke en een artiest. Er was dus wel degelijkwat te doen in Kaatsheuvel.

13 april, 2007  
Anonymous Anoniem said...

er is genoeg te doen.

vergeet ook niet de queens metalcore in jongerecentrum Crossroads.

14 april, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Leuk evenement!

14 april, 2007  

Een reactie posten

<< Home