Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, april 10, 2007

Efteling Golfpark presenteert nieuwe golfclinic

Tijdens de nationale Open Golfdag op zaterdag 14 april presenteert het Efteling Golfpark een nieuwe golfclinic. Met deze clinic, die vanaf april te reserveren is voor personeelsuitjes en familie-uitstapjes, gaat het golfpark terug in de tijd. Deelnemers krijgen instructie van golfprofessionals in historische golfkleding en de geschiedenis van de golfsport en de Efteling loopt als een rode draad door de clinic. Naast de korte presentatie van deze nieuwe clinic, kunnen geïnteresseerden tijdens de Open Dag gratis kennismaken met alle onderdelen van de golfsport en van het Efteling Golfpark.

Tijdens de presentatie van de nieuwe Efteling-clinic op 14 april maken deelnemers op bijzondere wijze kennis met de golfsport. Op de driving-range is een verzameling oude golfclubs en golfballen uit de jaren ´20 te zien en vertelt de golfprofessional iets over het ontstaan en de ontwikkeling van de golfsport. Ondertussen komen de technieken chippen, putten en de swing aan bod. De nieuwe clinic is uniek in Nederland en past goed binnen de rijke traditie van thematisering in de Efteling. De clinic is vanaf april 2007 te reserveren voor personeelsuitjes, familie-uitstapjes of als onderbreking tijdens een vergadering op het golfpark.

Open Golfdag
De nieuwe Efteling-clinic wordt gepresenteerd tijdens de nationale Open Golfdag. Op deze dag zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Van 11.00 tot 17.00 uur staan op de driving-range golfprofessionals klaar met clubs en ballen om de verschillende slagen te demonstreren. Ook de gevorderde golfer is van harte welkom op deze dag. In het Clubhuis kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over o.a. het Efteling Golfcollege, het golfvaardigheidsbewijs en de verschillende speelmogelijkheden.

Inschrijven
De Nationale Open Golfdag wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met een groot aantal Nederlandse golfbanen. Deelname aan de dag is gratis en vrij toegankelijk voor volwassenen en kinderen.

Labels: