Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juni 25, 2007

Engeltje laat violist André Rieu in de steek in Efteling

KAATSHEUVEL - Alle regenvoorspellingen van de afgelopen dagen ten spijt vond André Rieu het niet nodig om zijn kostbare apparatuur af te dekken. ,,Ik heb een engeltje op mijn schouder,” liet hij voorafgaand aan een concertserie in de Efteling in Kaatsheuvel weten.

Vrijdag liet het engeltje hem echter in de steek en moest het optreden vroegtijdig afgekapt worden. Zo’n honderd klaarstaande en al gegrimeerde acteurs konden onverrichterzake huiswaarts keren. Ook de bezoekers, die 50 euro entree betaald hadden, kregen te horen dat het die avond over en uit was.
Volgens een woordvoerder van de Efteling ontvangen de bezoekers hun geld terug en krijgen ze een toegangskaartje voor de musical ‘Assepoester’ dit najaar. Ze worden daar deze week over geinformeerd. De openluchtopnamen van de populaire violist samen met zijn Johann Strauß Orkest konden donderdag en zaterdag in het attractieparkvan wel doorgaan. De concertserie wordt verwerkt in een televisieoptreden en een dvd. Sprookjesfiguren uit de Efteling spelen daarbij een belangrijke rol. De dvd is op voorhand al naar vijftig landen verkocht. Rieu gaf zaterdagnacht na de laatste opnamen aan zeer tevreden te zijn.

Labels: