Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juni 04, 2007

Kaatsheuvel: RTV Midden Brabant optimistisch

Op de website van RTV Midden-Brabant staat onder het kopje NIEUWS:
Gemeente Loon op Zand geeft RTV Midden Brabant flinke subsidie
RTV Midden Brabant krijgt van de gemeente Loon op Zand jaarlijks 20.000 euro subsidie. De gemeente Loon op Zand wil de ozb verhogen om een aantal nieuwe beleidspunten te financieren. Zo is er geld nodig voor een betere handhaving van wet- en regelgeving. Daarnaast is er dus extra subsidie voor de nieuwe streekomroep. De ozb-verhoging komt neer op zo’n 17,50 euro per jaar voor een huis van 230.000 euro. Verder gaan onder meer de huwelijks- en bouwleges omhoog.
--------------------------------------------------------------------------------

Commentaar
Het bericht is geschreven als ware het al een besluit is. In de krant stond dat het college nieuw beleid, waaronder subsidie voor een regionale omroep, af wil dekken met een verhoging van de OZB. Oke, het college staat achter de omroep. Nu maar bezien of de Raad ook iets ziet in een OZB-verhoging. Een advies aan RTV; reken je nog niet rijk, wacht eerst het raadsbesluit af. Ik kan me namelijk herinneren dat Gemeentebelangen niet zo voor verhoging van OZB is.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Niet alleen GemeenteBelangen ook PvdA stemt tegen OZB-verhoging en VVD ging onder voorwaarden akkoord. Ga je overigens ook nog aandacht besteden aan het commentaar van vandaag in het BD?

05 juni, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

jazeker

05 juni, 2007  

Een reactie posten

<< Home