Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, augustus 26, 2007

Damiaan fietst voor Langtang en Prins Maurits

Kaatsheuvel - Vandaag fietsten 450 personen 30 en 50 kilometer voor het goede doel. De fietstocht werd voor het vijfde jaar organiseert d oor Casade samen met EHBO vereniging Damiaan. Volgens de organisatoren waren er van te voren al 350 inschrijvingen. Door het mooie weer kwamen daar nog eens 100 personen bij. Volgens de organisatoren overtrof dit aantal de deelnemers van de vorige vier edities. De opbrengst was dit jaar voor het weeshuis van stichting Langtang in Nepal. Vorig jaar ontving drumband prins Maurits 1500 euro van de fietstocht. Na afloop informeerde voorzitter Henk Vastre i de deelnemers wat de club met het geld gedaan heeft. Wethouder Wim Aussems, die zelf meefietste, noemde de EHBO, de EHBFT (Eerste Hulp Bij Financiële Tekorten). ”Klasse dat zoveer meetrappers meedoen voor het goede doel”, aldus de wethouder. John Treffers reed de 30 kilometer niet op de fiets, maar wandelde als oefening voor de 80 van de Langstraat. “Het enige obstakel dat we onderweg hebben gehad was de lekke band van de fiets van mijn vrouw”, aldus de 53 jarige. De fiets die verloot werd ging van J. Bothden. Na een optreden van Swing Loon en een dankwoordje van Langtang nam iedereen de fiets pakte naar huis……….

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik had me niet van te voren ingeschreven. Ikzelf heb de 50 km gefietst ben vertrokken om 10 voor 11 bij Den Bussel en terug bij de Werft om 10 voor 3.
Ik kocht bij Den Bussel ook de route van 30 km van 4,50 euro als extra sponsor bedrag.

Ik vond dat men wel erg veel tractaties onderweg ontving. Dat hadden de sponsors aan geld ook kunnen geven aan het goede doel.

26 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Zit Jacky nu weer te zeuren? Het is altijd wat met Jacky.............

27 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem said...

mauw niet

27 augustus, 2007  

Een reactie posten

<< Home