Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, augustus 14, 2007

Programmacommissie zoekt Tonpraoter uit Kaatsheuvel.

Oproep

Het laatste jaar had de Werft in Kaatsheuvel tijdens de Tonpraot avonden een keur aan artiesten in de Ton staan. Deze Tonpraoters kwamen uit Kaatsheuvel, Waalwijk en omstreken. Een grote inbreng werd gedaan door de artiesten uit Kaatsheuvel. Die mensen betekenden veel voor de bezoekers en drukten een grote stempel op het Tonpraoten. Belangrijke mensen voor het Tonpraot gebeuren in Kaatsheuvel welke vele jaren in de Ton hebben gestaan. Helaas hebben de laatste Kaatsheuvelnaren dit jaar te kennen gegeven te willen stoppen.
Eenieder in Kaatsheuvel weet dat de kwaliteit van het Tonpraoten, maar in het bijzonder de Tonpraoters voorop staat om het publiek onvergetelijke avonden te kunnen bieden. Maar de inbreng vanuit Kaatsheuvel willen wij er ook weer bij hebben. Wij zijn dan ook op zoek naar een inwoner van Kaatsheuvel die denkt dat hij genoeg capaciteiten in huis heeft om het huidige team te versterken.
Bij deze willen wij dan ook die ene man of vrouw, die het denkt te willen en aan te kunnen, vragen om zich bij ons bekend te stellen, om in 2008 deel te nemen aan de Tonpraot avonden in de Werft.
Ons is duidelijk dat hiervoor heel veel moed voor nodig is om dit te willen doen. Voorwaarde is wel dat de artiest uit Kaatsheuvel moet komen en zijn eigen buut verzorgd.
Wij hopen dan ook dat u zich gaat aanmelden om dit waar te maken. U kunt u opgeven bij de Werft in Kaatsheuvel en wel bij Mieke Brekelmans. De tijd is kort dus reageer snel en wij gaan met u aan de slag.

De Programmacommissie van de Werft