Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, september 13, 2007

"Kaatsheuvel Helpt"in volle gang

 
Posted by Picasa

Karin Klerx in gesprek met RTL

Weldoeners kunnen mensen die veel voor anderen doen helpen met een project. Karin Klerx uit Kaatsheuvel is zo’n weldoener. Ze gaat iemand uit Kaatsheuvel helpen, zodat mensen (kinderen), die dat hard nodig hebben, geholpen worden. Wat het goede doel is blijft een verrassing tot aan de uitzending van “Heel Holland Helpt” op 26 oktober a.s. op RTL4.

Het is de wens van Karin om heel Kaatsheuvel weldoener te maken. Daarom hoopt zij u te mogen verwelkomen op dinsdag 18 september a.s. in het gemeentehuis in Kaatsheuvel met een (grote of kleine) gift voor het uitgekozen, geheime, goede doel. We weten zeker dat heel Kaatsheuvel dit doel een warm hart toedraagt.

Wie komen en doneren er zeker:
Harrie Hens als presentator, E-tjes en F-jes van de voetbalclub DESK, basisschool De Vaert, Tejater Spot, Kaatsheuvels Volkstoneel, NCB toneel, Kaatsheuvelse Revue, Harmonie Kaatsheuvel met Opleidingsorkest, Rabobank, Moonen verhuur, Pleinfestival Kaatsheuvel, Makelaardij van de Zande, Hoefnagels, burgemeester en wethouders. Ook het Brabants Dagblad en RTV Midden Brabant zullen van de partij zijn en verslag maken van deze hartverwarmende actie.

Dit zijn al veel mensen bij elkaar, maar het mooiste zou zijn als het hele gemeentehuis vol staat, zodat heel Nederland ziet dat Kaatsheuvel misschien nog geen bruisend hart heeft, maar wel een heel warm, kloppend hart.

RTL 4 zal zelf op locatie komen filmen, misschien zelfs met Wendy van Dijk zelf erbij! Dus tot de 18de september om 18.00 uur. Als u met uw vereniging of met een grotere groep (meer dan 10 mensen) komt, dit graag even doormailen naar mvanheesch@hotmail.com.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

zolang het niet voor villa pardoes is doe ik mee. ik heb er niks tegen maar als er iets hier gedaan wordt is het daar altijd voor.

maar ja het doel is geheim he...dus ... tja..

13 september, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Het word nou helemaal verwarrend nu zijn ze ook al voor de anton pieqk school bezig ,ook al via het programma van wendy van dijk.

16 september, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Hallo,
Via via ben ik betrokken bij een ander goed doel. OOK via Wendy van Dijk, Heel Holland Helpt! Namelijk: vernieuwing van het schoolplein van de Anton Pieck School. Initiatiefneemster Shermaine Boom. Jammer genoeg heeft RTL niet goed nagedacht (of is dit bewust?) over het feit dat 2 goede doelen in 1 dorp elkaar natuurlijk in de weg gaan lopen. Maar omdat het toch zo zij, hier wat meer informatie over dit andere project: al het buitenspeelgoed en de speeltoestellen zijn niet door de inspectie gekomen waardoor alles verwijderd en vervangen zal moeten worden. Goederen zoals fietsjes, rubberen tegels (8cm), bestrating maar ook b.v. planten en bomen zijn van harte welkom. Ook dit project heeft een startkapitaal gekregen van RTL maar daarmee gaan ze het natuurlijk niet redden. Het motto van dit project is: alle beetjes helpen! Dus mocht U in de auto, Uw broekzak of welke hoek of kant van Uw huis ook, wat kleingeld hebben liggen is dit van harte welkom! Natuurlijk zijn ze ook erg blij met grotere sponsoren! U kunt Uw giften deponeren in de diverse tonnen die geplaatst zijn bij de diverse scholen (over elkaar helpen gesproken), kapsalon Solo en de Albert Heijn (sigarettenafdeling of slijter) in Kaatsheuvel. Of U kunt het overmaken op rekeningnummer 11.17.56.553 t.n.v. Leerrijk, inzake Anton Pieck School. Graag onder vermelding van sponsoring of gift. Mocht u iemand willen spreken kunt U bellen met Shermaine Boom 06-17564319 of de heer van Wezel 0416-273501. Verder zal er op maandag 24 september, van 13.30 tot 14.45 uur, een feestelijke presentatie van dit project zijn met een clown en de zanger Rob van Daal op de Anton Pieck School waarbij alle sponsoren zijn uitgenodigd. Mocht U alsnog een gift willen schenken dan bent U van harte welkom. Er zal deze dag gefilmd worden en misschien is Wendy van Dijk aanwezig! Bij voorbaat dank ik U namens alle kinderen van de Anton Pieck School.
Groetjes,
Greetje

18 september, 2007  

Een reactie posten

<< Home