Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 11, 2007

Weer een auto uit de bocht bij Efteling

Door Jan in ‘t Groen

Kaatsheuvel – Ondanks het aanbrengen van opvallende witte belijning aan de zijkanten van het trottoir en het plaatsen van paaltjes, is er maandagmiddag op de Europalaan ter hoogte van de Heikant toch weer een auto uit de bocht gevlogen en in de middenberm terecht gekomen. Volgens buurtbewoner Lennard Alink pasten automobilisten direct na het aanbrengen van de witte belijning en paaltjes hun snelheid aan. “Maar nu ze eraan gewend zijn houden ze er geen rekening meer mee”, aldus Alink. Volgens wethouder Joop Bisselink (Gemeentebelangen,verkeer)is de gemeente een onderzoek gestart naar de staat van het wegdek. “Wij zien dat op bepaalde plaatsen de belijning op het wegdek snel vervaagt. “Dat zou erop kunnen duiden dat er iets mis is”,aldus de wethouder”, die vorige week een gesprek heeft gehad met de buurtbewoners. Die stelden toen voor om net voor de bocht verkeersremmende maatregelen aan te brengen. De wethouder wil eerst de uitkomst van het onderzoek naar de staat van het wegdek afwachten alvorens met verdere maatregelen te komen. Alink hoopt echter wel dat de gemeente snel met een oplossing komt. “Het slechte weer komt er weer aan, dan vliegen er geheid weer uit de bocht”.

Labels:

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik denk dat er eerder iets met Joop Bisselink aan de hand is. Er word daar gewoon veel te hard gereden.

11 september, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Volgens mij was het wegdek toch droog maandag toen de auto uit de bocht vloog. Het ligt dan dus blijkbaar niet aan het zoab maar aan de te hard scheurende automobilist.

12 september, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Mijn vrouw die heeeeel rustig rijdt is in juni (in de regen) daar ook de middenberm ingereden. Totaal geen controle meer over de auto: spekglad wegdek bij regen is een waarschijnlijker oorzaak dan te hard rijden.
Uitlaat volledig kapot, rechter voorspatbord kapot: ik zou het graag claimen!!!

21 september, 2007  

Een reactie posten

<< Home