Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 17, 2007

Berkdijk verliest bij Uno

Terwijl ex-trainer Uno-trainer Fons Malien een wedstrijd van Desk bezcht speelde Uno Animo thuis tegen Berkdijk. Uno Animo was sterker maar kwam niet tot scoren. In de 27e minuut kon Bas van Wel de 1-0 op het bord brengen, nadat hij, op aangeven van Rick van Loon, de bal met een fraaie curve in het doel draaide. Met een 1-0 stand gingen beide teams naar de thee. Na rust werd door Uno vanaf kiet de aanval gezocht. Dat resulteerde in de 2-0. Dit keer was het Rick van Loon die het fraai afrondde na een voorzet van Bas van Wel. Kort daarna maakte Patrick van Wanrooij de aansluitingstreffer. doen. In de 75e minuut werd een doelpunt van Uno Animo wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Meteen daarna ging Uno Animo weer in de aanval: Rick van Loon ging door naar het doel en legde de bal terug op Bas van Wel, die de 3-1 aantekende. In de 86e minuut werd het nog 4-1 door Wouter Smeets. Jammer dat op teletext de wedstrijd niet was aangekondigd. Daarom wisten de meeste voetballlefhebbers niet dat de topper doorging.