Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 12, 2008

Dorpshart Kaatsheuvel

Burgemeester en wethouder van Loon op Zand maken bekend dat met ingang 15 februari 2008, gedurende een periode van zes weken, het ontwerp van het structuurplan “Dorpshart Kaatsheuvel” ter inzage ligt in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 te Kaatsheuvel. De gemeentewinkel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur en op woensdag van 13:30 tot 19:30 uur.

Met het structuurplan wordt beoogd op hoofdlijnen vast te leggen de gewenste, toekomstige ruimtelijke ontwikkeling voor het dorpshart van Kaatsheuvel. Het plangebied wordt hoofdzakelijk begrensd door de Nieuwe Markt, Raadhuisstraat, Huijgenstraat, Vondelstraat en Marktstraat.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van zes weken, kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp van het structuurplan naar voren brengen.