Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 13, 2008

Regiotaxi verbetert dienstverlening

Kaatsheuvel / TILBURG - De directie van Personenvervoer Zuid-Nederland (PZN) en de bestuurders van de regiogemeenten hebben woensdag afspraken gemaakt om de dienstverlening van de Regiotaxi Midden-Brabant te verbeteren. Daarover regende het de afgelopen periode klachten. PZN gaat de mogelijkheden bekijken om directe communicatie mogelijk te maken tussen het callcenter waar de ritten worden aangemeld en de taxi's. Daardoor kunnen klanten beter worden geïnformeerd over de reden van de opgetreden vertraging en het tijdstip dat de taxi wel kan komen voorrijden.

PZN heeft verder de afspraak gemaakt dat klanten die wachten op een bestelde rit met de Regiotaxi en twee keer hebben gemeld dat de taxi te laat is, op kosten van PZN een vervangende taxi mogen bellen. Verder gaat PZN de klachtenafhandeling structureel verbeteren, zo is woensdag afgesproken.