Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 07, 2008

Goirle waarschuwt de Loonse afvalovertreders

LOON OP ZAND - Inwoners van Loon op Zand moeten gisteren en eergisteren vreemd opgekeken hebben van waarschuwingskaarten op hun afvalcontainers. 'Te zwaar' en 'Er mag alleen GFT in de groenbak' lazen ze, met als afzender: de gemeente Goirle.

Namens de afvalinzamelaar voor Loon op Zand, de firma Van Gansewinkel, reageert Marc Ruis: "We zamelen in beide gemeenten afval in. Waarschijnlijk zijn de verkeerde kaarten meegenomen. Maar we gaan wel contact opnemen met de twee gemeenten omdat dit gewoon slordig is."

Ruis geeft aan dat diverse gemeenten in het verzorgingsgebied van Van Gansewinkel een eigen waarschuwingskaart voor afvalovertreders hanteren. De inhoud van de waarschuwingen is volgens hem overal nagenoeg gelijk.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Al opgevallen dat Gansewinkel van ca 90% van de containers in Loon op Zand de tussenschot heeft gesloopt? Kunnen wij hun daar geen waarschuwing voor geven en alle containers laten repareren.

07 mei, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ze zijn inderdaad te beroerd om losgelaten nokken terug te plaatsen. Ze rammen ook erg hard met die containers, net ofdat ze denken toemaar hier kopen ze toch nieuwe bakken.
Onlangs lagen er in onze straat 3 van die nokken. Met alle gevolgen voor de slechte afvalscheiding van dien.

We mogen dan zelf op zoek naar die nieuwe nokken.

07 mei, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad de sloop van de containers duurt voort. Wij hebben 'n tweede nok geplaatst en ook die was weer kapot en ook het deksel van de containers laten ze niet ongemoeid.
Wat mij betreft zijn de gele kaarten inmiddels rood voor van Gansewinkel.

09 mei, 2008  

Een reactie posten

<< Home