Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 10, 2008

Schoonmaakster gearresteerd na diefstal in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: Een 32-jarige schoonmaakster uit Kaatsheuvel is vanmorgen in een bedrijfspand op heterdaad betrapt op diefstal. De directeur van het bedrijf had vanmorgen een 'val' opgezet na een eerdere diefstal.

Gisteren ontdekte een medewerker dat uit zijn portemonnee een geldbedrag van enkele honderden euro's gestolen was. De directeur besloot daarop zijn aktetas met daarin zijn portemonnee met enkele bankbiljetten in zijn kantoor achter te laten. Hij had de nummers van de bankbiljetten opgeschreven. Nadat de kamer was gestofzuigd, bleek dat uit de portemonnee twee briefjes van 50 euro waren gestolen. Hierop werd de politie geïnformeerd. De interieurverzorgster gaf de diefstal toe. Ze had het geld in haar kous verstopt. Ze ontkende in alle toonaarden de eerder geconstateerde diefstal. Ze krijgt een proces-verbaal.