Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, januari 31, 2009

Politiehond Boy pakt verdachte van overval

KAATSHEUVEL: Met behulp van politiehond Boy kon vrijdagavond om 21.40 uur een verdachte van een overval worden aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder die avond een gewapende overval te hebben gepleegd op een tankstation aan de Van Heeswijkstraat.

Vrijdagavond werd rond 20.30 uur een tankstation aan de Van Heeswijkstraat overvallen. Eén gemaskerde man bedreigde de caissière en een aanwezige klant met een vuurwapen en nam een gering geldbedrag en een mobiele telefoon weg. De caissière alarmeerde direct de politie. Deze kamde de omgeving uit met onder andere drie politiehonden.

Op de Europalaan werd in de bosschages door de politiehonden iets gevonden. De politie maakte zich kenbaar en riep eventuele personen op zich te melden, omdat de diensthond anders werd ingezet. Er kwam geen reactie. Politiehond Boy werd hierop losgelaten, vond een man in de bosjes en beet hem in zijn arm. Hij hield hieraan een bijtwond over. Hij voldeed aan het signalement en was in bezit van het geld, het wapen en de telefoon. Deze zijn in beslag genomen voor onderzoek. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De gestolen goederen zullen worden geretourneerd aan de rechtmatige eigenaar. De verdachte was op het moment van zijn aanhouding niet in bezit van een identiteitsbewijs en zijn identiteit is nog niet vastgesteld.

Van de gedupeerden is aangifte opgenomen. Technisch rechercheurs hebben een sporenonderzoek in bij het tankstation. Ook heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld in de directe omgeving van het tankstation.

7 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Goed werk!

31 januari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Mooi!!! dat dit hondje Boy zijn tanden in deze schobbejak heeft gezet ik hoop dat deze dief nog lang kan nagenieten van de beet !!!

01 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

sterkte voor het personeel van het tankstation.

01 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

goed zo hond wat langer loslaten

01 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Prima werk politie!!!
En rechter nu nog een flinke gevangenisstraf !!!!!!

01 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

volgende keer 2 honden erop loslaten?? ideetje??

01 februari, 2009  
Anonymous Anoniem said...

prima gedaan,de hond had hem op moeten vreten.
aar ja misschien dat het beesie dan ziek wordt,en dat zou jammer zijn.

goed werk

03 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home