Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, mei 06, 2009

Ladies Day bij DESK!

Kaatsheuvel- Op zondag 17 mei vindt bij voetbalvereniging DESK de traditionele Ladies Day plaats.

Alles staat die dag in het teken van het meisjes- en vrouwenvoetbal. Maar het blijft niet bij voetbal alleen, er is nog veel meer te zien én te doen. Zo is er aandacht voor sieraden, kinderkleding, damesmode en cosmetica. Ook is er een nagelstyliste aanwezig. Verder is er een loterij, men kan geschminkt worden en uiteraard zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop. Ook zijn er allerlei sportartikelen van DESK verkrijgbaar. En bij mooi weer is het altijd gezellig napraten op het terras. Vanzelfsprekend wordt het voetbal niet vergeten. Zo kan er worden deelgenomen aan een levend tafelvoetbalspel en geschoten worden op “De Stropdas”. Meiden en dames die kennis willen maken met het voetbal en in het bijzonder met DESK, zijn van harte welkom!

Maar de DESK-meisjes zelf komen ook in actie. Voor de B, C en D-meisjes staat een toernooi op het programma. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur, rond 15.30 uur is de prijsuitreiking. Om 15.45 uur spelen de “oud”-dames een reüniewedstrijd tegen de huidige dames-selectie. Genoeg te doen dus op deze exclusieve Ladies Day. Voor meiden en dames die interesse hebben is het een uitgelezen mogelijkheid om de sfeer bij DESK te proeven. De Ladies Day begint op zondag 17 mei om 10.00 uur.