Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 15, 2009

Weer een ongeval op Bechtweg

TILBURG - Op de Burgemeester Bechtweg in Tilburg is vrijdagochtend rond 7.30 uur een 22-jarige automobiliste uit Dongen gewond geraakt.

De vrouw stond stil voor een rood verkeerslicht van de kruising met de Nederlandweg. Een Bossche vrachtwagenchauffeur die achter haar reed, schatte de situatie verkeerd in en knalde tegen de auto.

Hij probeerde nog uit te wijken en raakte tijdens die manoeuvre de wagen van een 33-jarige Tilburgse.

De Dongense raakte bekneld in haar auto. Brandweerlieden hebben haar bevrijd. De vrouw is met lichte verwondingen overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis.

De Burgemeester Bechtweg is berucht om zijn verkeersongevallen. Afgelopen februari kwam er nog een vrouw uit Kaatsheuvel om het leven na een eenzijdig ongeval.

2 Comments:

Blogger roofvogel said...

Ook vaak een kwestie van te veel haast of meerdere dingen doen dan alleen autorijden!
Vul maar in:telefoneren(al dan niet handsfree,Radio of cd recorder bijstellen Kinderen zoet houden Of stress situaties aan het overdenken
Tip: Kijk eens naar Blik op de weg of Wegmisbruikers!!

16 mei, 2009  
Blogger roofvogel said...

Zondag 22.19 uur
Zojuist op de site van de regio Tilburg van het brabants dagblad:
250 bekeuringen op de Bechtweg wegens te hard rijden!!! dat is meer dan 10%
Waar komen de ongelukken door???

17 mei, 2009  

Een reactie posten

<< Home