Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juli 19, 2009

Emotioneel afscheid Henk Vastre als voorzitter van Prins Maurits

Kaatsheuvel - Omringt door ouders, vrienden en bekenden en de leden heeft vanmorgen (zondag) Henk Vastre na twintig jaar de voorzittershamer van gehandicaptendrumband Prins Maurits overgedragen aan Angel de Nijs. Henk werd toegesproken door Harrie Hens (kapelaan) en kreeg uit handen van het bestuur het door Potters gemaakte logo van de band cadeau. In een emotionele toespraak zei Henk dat hij een paar jaar geleden al van plan was om te stoppen maar dat hij door zijn ziekte het besluit nu had moeten nemen. Henk blijft gelukkig als bestuurslid verbonden aan de club. Namens het gemeentebestuur was wethouder Wim Aussems aanwezig.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Succes verder Henk!

19 juli, 2009  
Anonymous Drumband Prins Maurits said...

Namens drumband Prins Maurits bedanken wij alle leden, leiding (oud-)vrijwilligers,ouders,familie en vrienden voor ieders bijdrage aan deze geslaagde ochtend! Het was zeer waardevol om te zien dan onze Henk zo enorm gekend en geliefd is.
Henk, we zien je na de vakantie zeker weer!!

20 juli, 2009  

Een reactie posten

<< Home