Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, juli 17, 2009

Dit weekend Pasar Malam bij de Werft

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli 2009 wordt er bij de Werft te Kaatsheuvel een Asian Fair gehouden. Deze Asian Fair ( Pasar Malam ) is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oosters/Aziatische cultuur, gewoontes en producten.

Wat is er te zien:
Diverse Aziatische snuisterijen, oosterse kleding, kruiden en specerijen, sieraden en mineralen, balsems, tropisch fruit. Natuurlijk is dit nog niet alles want er valt ook diverse houtsnijwerken en hand gemaakte kunstobjecten te bewonderen. Ook zijn er massageartikelen en handycrafts. Zoals het hoort op een Asian Fair kunt u heerlijk oosterse hapjes proeven en u te goed doen aan een heerlijke oosterse maaltijd. Tijdens de fair zullen er een tweetal restaurants aanwezig zijn en een gezellige bar.

Op zaterdag zal er muziek te horen zijn van het orkest JF Selection op zondag is de muzikale verzorging in handen van het orkest Deja Vu. Ook zal op beide dagen zager/presentator/entertainer Humphry Gray te horen en te zien zijn.

De Asian Fair is op zaterdag geopend van 13.00 tot 23.30 uur en op zondag van 12.30 tot 20.30 uur. De entree bedraagt voor volwassenen € 4,-. Kinderen tot 10 jaar en 65+ betalen 2,50. Locatie: parkeerterrein De Werft