Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 16, 2009

Nu ook zomerse vrijdagen in de Efteling

KAATSHEUVEL - De Efteling breidt de Zeven Mijls Zomer uit. Naast de zeven zaterdagen waarop het park ook 's avonds open is, zijn er nu ook zes 'zomerse' vrijdagen gepland.

Ook op deze vrijdagen is het park tot 21.00 uur open en zijn er allerlei optredens.

De eerste zomerse vrijdag is op 24 juli. Dan treden Lisa, Amy & Shelly op. Deze meiden wonnen dit jaar het Junior Songfestival. Een week later, op 31 juli, komt Jim naar de Efteling. Nick & Simon zijn op vrijdag 7 augustus te gast en de meidengroep KUS treedt de 14e op. Vrijdag 21 augustus kunnen bezoekers naar optreden van Thomas Berge en op de laatste zomerse vrijdag (28 augustus) staat Whatever (X-Factor 2009) op het programma.

Alle artiesten treden twee keer per dag op, om 15.00 en om 18.00 uur. Dit alles gebeurt op de Speelweide. Ieder optreden begint met het Efteling Sprookjespopconcert, met de meest bekende sprookjesfiguren. Daarna is een uitvoering met liedjes van TiTa Tovenaar.

Voor de zaterdagavonden zijn onder anderen René Froger, Lee Towers, Gerard Joling, en Trijntje Oosterhuis geprogrammeerd.