Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juli 13, 2009

Discussiemarkt Bruisend Dorpshart



Kaatsheuvel - Er is de afgelopen tijd veel over gesproken en geschreven, maar op 23 juli neemt de raad een besluit over het Bruisend Dorpshart. Tijd om nog een keer om de tafel te gaan zitten met de bewoners om te horen en te praten over wat zij van de plannen vinden.

“Gebruik de sfeer van de oude stijl en voeg nieuwbouw toe”
“Ik wil ergens lekker zitten op een terrasje, waar ik mijn vrienden kan ontmoeten.”
“Geen kinderkopjes als bestrating, maar wel een tegel met een egaal oppervlak.”

Dit zijn enkele opmerkingen die in voorgaande jaren door verschillende doelgroepen genoemd zijn.

De gemeenteraad en het college van B&W wil graag uw mening horen, voordat de raad op 23 juli definitief een besluit neemt over het Bruisend Dorpshart.

Graag nodigen wij u dan ook uit voor de discussiemarkt Bruisend Dorpshart. Deze vindt plaats op 16 juli 2009 vanaf 19.30 uur in het gemeentekantoor, Nieuwe Markt 1 te Kaatsheuvel. Bron: website gemeente Loon op Zand.

Discussieer hier mee over dit onderwerp. Eenmalige registratie is nodig.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

"Maar wat nu als de inwoners van Kaatsheuvel donderdag zeggen dat ze geen carre of gemeentehuis in het Dorpshart willen?"

Een beetje rare opmerking, of ga je ervan uit dat alle (of een merendeel van de) bijna 24000 inwoners op komt dagen?

Natuurlijk zijn er mensen tegen het plan, net zoals ieder plan, maar waarom moet de burger iedere keer geraadpleegd worden als er een beslissing genomen moet worden? Volgens mij wordt om deze reden iedere 4 jaar een verkiezing gehouden waar volksvertegenwoordigers in gekozen worden...
Schaf de hele gemeenteraad dan af en hou over alles een referendum!

14 juli, 2009  

Een reactie posten

<< Home