Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, september 02, 2009

Gezocht: Gemeenteraadslid

Een vandaag is een onderzoek gestart naar de belangstelling voor het raadslidmaatschap. Politieke partijen hebben steeds meer moeite met het vinden van geschikte mensen voor de gemeenteraad. Eerder kwam de Partij voor de Vrijheid met het probleem naar buiten, maar nu erkennen ook andere politieke partijen het probleem. Kennelijk hebben mensen geen trek meer in de lokale politiek, maar waarom?
Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht haken ook wij in op deze vraag met een enquĂȘte. Wij vragen welke partij U, los van de gage, welke partij U in de Loonse gemeenteraad zou willen vertegenwoordigen. De poll staat links van het scherm.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoezo los van de gage? Die is voor ieder gemeenteraadslid hetzelfde, welke parij ook.

02 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Sommige raadsleden moeten extra afdragen aan de partijkas

02 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

De SP staat ook niet bij de keuzemogelijkheden. Welke partijen nog meer dan?

02 september, 2009  
Anonymous Anoniem said...

Poll of geen poll;als gemeenteraadslid heb je gewoon nauwelijks iets in te brengen en ik spreek uit eigen ervaring.In de politiek moet je een egotripper zijn en zogenaamd iets willen betekenen voor de burgers!Voor het geld hoef je het niet te doen;want als je het werk serieus goed wil doen moet er geld bij.Jammer,maar overname van Kaatsheuvel door Waalwijk lijkt mij een zinvolle optie.

H.W.Bogaard

03 september, 2009  

Een reactie posten

<< Home