Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 26, 2009

Bibliotheek loopt vol voor 'De reünie'


‘Iedereen die weet dat je schrijven met een ij en een v spelt, schrijft tegenwoordig een boekje’, schrijft Sjaak Koolen in de begeleidende column van zijn nieuwe boekje. Dat Sjaak Koolen niet iedereen is, bleek woensdagavond bij de presentatie van ‘De reünie en 50 andere columns’.

De Waalwijkse bibliotheek kwam stoelen tekort om alle belangstellenden een plekje te geven. “Dat had ik niet verwacht”, vertelde de Waalwijkse Brabants Dagblad-journalist na afloop van de signeersessie.

‘De reünie’ is een bundeling van 51 columns van Koolens hand, die de afgelopen elf jaar in het Brabants Dagblad verschenen. Het boekje ligt vanaf donderdag in de winkels.

Burgemeester Nol Kleijngeld gaf tijdens de presentatie toe elke zaterdag met gezonde zenuwen de krant uit de bus te plukken. “Als ik zie dat ik niet in de column voorkom, kan ik er pas echt lekker voor gaan zitten”, verklapte de burgervader.