Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 29, 2009

Column: Nog één maand te gaan…………

Het begint stilaan te winteren, het K.N.M.I. denkt dat het aan de grond gaat vriezen. Tijd dus voor wethouder Hans Waijers (CDA)om zijn schop uit de schuur te halen.

Want vóór het einde van dit jaar gaat volgens de wethouder de eerste spade voor de bouw van het Bruisend Dorsphart de grond in. Nu kent de bouw onwerkbare dagen, wegens vorstverlet. Deze dagen tellen niet mee met de bouwtijd. Het mág bij vorst dus iets uitlopen. Toch wacht ik met spanning het persbericht af waarin onze zeer gewaardeerde medewerkers van afdeling communicatie aankondigen dat de eerste spade in de grond gaat. Belofte maakt immers schuld. Ik hoop wel dat de shop geslepen is , want de wethouder loopt natuurlijk met de vorst in de grond, het risico dat de steel afbreekt en dat de hij geblesseerd afgevoerd moet worden. “Nog meer vertraging”, zeggen de sceptici , terwijl de wethouder afgevoerd wordt.

Maar het CDA heeft een troef binnengehaald. Deze week werd bekend dat de Christen Democraten Herman Bleekendaal op nummer zeven van de kieslijst hebben staan. Terwijl Cees Grootswagers beoogd wethouders is, zit Herman tegen de zin in van Jacques Broeder (Gemeentebelangen) in de wachtkamer om het karwei van Waijers af te maken. Misschien niet als wethouder, maar als opvolger van projectleider Richard Oomes, die volgens horen zeggen, steeds minder gemotiveerd is om het karwei af te maken.

Mogelijk krijgen de PvdA en GroenLinks toch nog hun zin. Zij willen immers een centrum met een dorps karakter. Een visie die volgens mij niet geheel bij van Herman Bleekendaal past, getuige de renovatie van het Halve Zolenpad in Waalwijk.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Wie het laatst lacht het best!!
Dus PRO3 vergeet succes!!
Ik zal mij 100% inzetten om pro3 die hun eigen principes verloochenen de weg naar succes te verijdelen!!

30 november, 2009  
Blogger roofvogel said...

Het zou interessant zijn als onze H.W.Boogaard eens kan aangeven over welke princiepes hij/zij het heeft? of is het soms een hol vat ???

01 december, 2009  

Een reactie posten

<< Home