Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 26, 2009

Werkplein Midden-Langstraat scoort goed met 7+

Heusden/Loon op Zand/Waalwijk, 26 november 2009 – Werkplein Midden-Langstraat, het samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf en de ISD Midden-Langstraat, scoort bovengemiddeld. Dit blijkt uit een recente meting van het Algemeen KetenOverleg (AKO). Op bijna alle punten komt het Langstraatse werkplein beter uit de bus dan het landelijke gemiddelde.

Voor het onderzoek van het AKO zijn landelijk 120.099 klanten (werkzoekenden en werkgevers) benaderd. Hiervan hebben er 39.890 het onderzoek ingevuld en retour gezonden. Dit komt neer op een relatief goede respons van 33,2 procent. Tijdens de meting is gelet op de volgende onderwerpen: bereikbaarheid en toegankelijkheid, persoonlijke aandacht, maatwerk, tijdigheid, duidelijkheid, vaste contactpersonen en de totale dienstverlening.

Beter dan gemiddeld
Op bijna alle onderwerpen scoort de Langstraat beter dan gemiddeld. Alleen wat betreft bereikbaarheid en toegankelijkheid laat het werkplein 0,2 procent liggen. De ondervraagde klanten geven het Werkplein Midden-Langstraat een 7+ als rapportcijfer voor de algehele dienstverlening. Als zeer positief worden de persoonlijke aandacht en het hebben van een vaste contactpersoon ervaren. Alle onderzoeks- resultaten worden gebruikt om de dienstverlening aan de klant verder te optimaliseren. Het uitgangspunt hierbij is een gezamenlijke en intensieve dienstverlening door de medewerkers van UWV WERKbedrijf en de ISD Midden-Langstraat.