Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 21, 2009

Website gemeente iets verbeterd: plaats 324

Loon op Zand heeft iets beter gescoord qua dienstverlening via de website. In de Overheidsmonitor komt Loon op Zand op plaats 324 uit. Het was plaats 375.
Nog steeds is niet alle relevante regelgeving op de website terug te vinden. De APV kan alleen gevonden worden via een zoekopdracht, maar via het menu kan niet bij de regelgeving gekomen worden. Aangezien verondersteld wordt dat iedereen wet- en regelgeving kent, is dit een belangrijk element.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

De website blijft dus verschrikkelijk slecht!!!
Ik bezoek hem regelmatig;maar het is ten hemelschreiend om op een makkelijke manier aan informatie te komen;laat staan om je vragen kwijt te kunnen.Dus niet bezuinigen op ambtenaren maar goede aantrekken!!

23 december, 2009  
Blogger Bart Gossen said...

Dacht dit bericht al ergens gelezen te hebben ;-):http://loonopzand.vvd.nl/actueel_1806/20205/

Verwacht dat ze vanaf 1/1 wel weer wat punten gaan pakken indien bekendmakingen conform de wet digitaal worden gezet en ook de regelgeving in de databank wordt opgenomen.

Vriendelijke groet en goed uiteinde!

Bart Gossen

28 december, 2009  

Een reactie posten

<< Home