Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, december 19, 2009

‘Aanval op Waijers is een farce’

Kaatsheuvel – PvdA en GroenLinks hebben tevergeefs geroepen om het vertrek van Hans Waijers (CDA) Hun motie van wantrouwen kreeg donderdagavond een steun van andere partijen. CDA’er Herman van Gulik vond de ‘aanval ‘ op Waijers respectloos en een farce. PvdA en GroenLinks vinden dat Waijers de gemeenteraad onvolledig, onzorgvuldig en onjuist heeft ingelicht tijdens de eerdere begrotingsbehandeling. Loon op Zand moest op last van de provincie de begroting aanpassen en er moet nu sneller ‘echt’ bezuinigd worden. In 2010 zo’n vij ton, die vooral gezocht moet worden in de gemeentelijke organisatie. Verder missen de twee partijen inzicht in de financiële positie van de gemeente. PvdA’er Peter Flohr wist dat de partijen geen vrienden zouden maken met de motie. “Ik heb gehoord dat dit niet goed is voor eventuele coalitieonderhandelingen Toch vinden we dit nodig. Vooral het kritisch betoog van Cees van de Ven (GroenLinks ) viel verkeerd. Hij hekelde ook de rol van Waijers in het project Bruisend Dorpshart en zijn omgang met de gebruikersgroep. Waijers zou de gebruikersgroep als schoteldoek gebruiken. “Op de beledigende taal van GroenLinks reageer ik niet eens”,aldus Ad van Laarhoven (Gemeentebelangen). Burgemeester Wim Luijendijk sprak namens het college lovend over Waijers: “Hij is vakbekwaam en consequent”

3 Comments:

Blogger janijsel said...

Vakbekwaam en consequent: de juiste woorden. Straks moeten we het eventueel weer doen met de heren,
J van Wanrooij- J van Gorkum- R Valk en consorten eventueel aangevuld met van der Ven en dan zal er een hoogwaardige politiek bedreven worden. Dan word het echt billen knijpen.

19 december, 2009  
Blogger roofvogel said...

En weer heeft Janijsel het aan het verkeerde end ! ! Maar ja iemand die zo voor een cda wethouder opkomt die m.b.t het Bruisend dorpshart op vele kanten gefaald heeft kan enige nuchterheid wel ontgaan zijn. Als de lijst van pro3 gepresenteerd wordt zal hij nog vreemd opkijken !!!
P.S. Je moet de groeten hebben van een zekere Henk !!!

20 december, 2009  
Blogger janijsel said...

Wij zullen het nooit eens worden
want op de eerste plaats ben jij een betweter die alleen maar onder een pseudoniem durft te reageren.
Verder ben je nog rooier dan rood en die hebben altijd kritiek en durven en kunnen zelf nooit de verantwoording te nemen(ook landelijk niet)en op de laatste plaats is er dan geen kwaliteit van besturen en een tekort aan integere personen want dat is in het verleden wel gebleken.

20 december, 2009  

Een reactie posten

<< Home