Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, december 19, 2009

Foutje of toch waarr ????

Kaatsheuvel – Tijdens de gemeenteraadsvergadering van afgelopen donderdag vroeg raadslid Corry Dijkstra (Gemeentebelangen) aandacht voor de vele vernielingen die het het afgelopen weekend gepleegd zouden zijn. Burgemeester Wim Luijendijk stelde in zijn betoog dat het aantal vernielingen de afgelopen maanden behoorlijk afgenomen zijn en dat de driehoek er alles aan zal doen om dit zo te houden. Uit navraag bleek dat het om vernieling ging van een bushokje op de Nieuwe Markt. Maar wat blijkt ?: Er zijn helemaal geen vernielingen gepleegd in het weekend, ook niet op de Nieuwe Markt. De reactie van mevrouw Dijkstra was dat ze het gehoord had van derden. Het lijkt me verstandig dat mensen die vragen stellen in het vragenhalfuurtje zich persoonlijk op de hoogte stellen. Het staat zo slordig……..

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Waar rook is is vuur en dat klopt ook bij dit verhaal. Vorige week vrijdagmiddag was er inderdaad een kapotte ruit bij het bushokje voor de richting 's-Hertogenbosch. Reizigers ter plaatse wisten mij te vertellen dat donderdagavond (vorige week dus)
een bromfietser met z'n zatte kop tegen het bushokje was geknald !
Het kan dus zijn dat bij gemeentebelangen het weekend al op donderdag begint !!!!

19 december, 2009  

Een reactie posten

<< Home