Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, december 18, 2009

Open brief PvdA Loon op Zand


Klik op document voor een vergroting

Dat de PvdA tegen de huidige plannen van het Bruisend Dorpshart is, weet nagenoeg idereen. Donderdagavond beepleite Peter Fohr weer een goede finaciele onderbouwing van die plannen, die volgens de PvdA teveel geld kosten voor een kleine gemeente. In eerste instantie kreeg de fractie geen enkele partij meen. Maar Ad van Laarhoven van Gemeentebelangen wil wel kijken naar de bouw van een Carre en een nieuw gemeentehuis. Het lijkt erop dat Gemeentebelangen wil strarten met Woonhoven en nader onderzoek wil naar het gemeentehuis en het carre. Opvallend, want Gemeentebelangen was altijd voor de huidige plannen.

1 Comments:

Blogger roofvogel said...

Gemeente belangen (eigen belang) schijten natuurlijk in hun broek met de verkiezingen in het vooruitzicht ! om nog iets van hun zetels te redden moeten ze nu van eerremoei wel om !!!
Blijkt weer eens hoeveel visie ze hebben !

18 december, 2009  

Een reactie posten

<< Home