Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 12, 2010

Loonse raad kiest voor nieuw Dorpshart

Kaatsheuvel - Kaatsheuvel krijgt een 'Bruisend Dorpshart'. Een meerderheid van de gemeenteraad stemde donderdagavond voor de plannen. Tegen stemde de PvdA en GroenLinks. Na acht jaar is eindelijk de kogel door de kerk. Als start van de bouw schuift wethouder Hans Waijers symbolisch het oude postkantoor plat. Het poatkantoor moet wijken voor woningen van 'Woonhoven' en een stuk weg. In in heftig debat viel het op dat sommige fracties het respect voor uit het oog verloren waren. Het kunnen dus heftige verkiezingen worden. Wethouder Waijers was geroerd door het besluit van de raad. "Ik ben blij dat ik mijn raadsperiode zo af kan sluiten". Ikzelf zou wel willen zien dat de raadsfracties meer respect zouden hebben voor elkaars standpunten.

2 Comments:

Blogger peter said...

zo , en nu alles met 20 % omhoog he c.d.a.
en dat allemaal om een prestigeproject, overal moet er bezuinigd worden , behalve in kaatsheuvel dus.

maar ja zo gaat dat met die mensen , alles veel te duur maken en dan oprotten, laat een ander maar met de meerkosten zitten ( die komen er dus nog aan )
al met al wordt dit debakel van het eerste uur.

peter h

12 februari, 2010  
Blogger olijfje said...

Hoi, de tijd zal het leren. Ook ik denk dat we het in een later stadium voor de kiezen krijgen, maar dan is iedereeen die nu verantwoordelijk verdwenen en nieuwe lei(ij)ders kunnen het afschuiven naar het verleden en zo kwakkelen we maar door, beter kunnen we nu beginnen met praten over waar we bij willen horen, Loon op Zand naar Tilburg, de Moer naar Dongen en Kaatsheuvel naar Waalwijk, zal het zo gaan over een jaar of 10 wanneer de gemeente Loon op Zand Failliet is ?

12 februari, 2010  

Een reactie posten

<< Home