Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 17, 2010

Prijsuitreiking ballonwedstrijd speeltuintjes

Op woensdag 19 mei om 12 uur vindt op het speelterrein bij openbare basisschool Den Bussel de prijsuitreiking plaats van een ballonwedstrijd. De ballonwedstrijd werd gehouden bij de openingsestafette van de speeltuintjes.

Op 26 en 27 maart jl. zijn zes speeltuintjes in estafette geopend in Kaatsheuvel. Het speelterrein bij openbare basisschool Den Bussel en de speeltuinen bij de Leemkuilen, Marsdiep, Meijerijlaan, Maas
en Rijn. Bij ieder speeltuintje zijn ballonen opgelaten door kinderen. De ballonnen die het verst zijn gekomen hebben gewonnen. Eén ballon is zelfs in Duitsland beland.
De realisatie van de diverse speeltuinen en de ballonwedstrijd is een actie van het wijkgericht werken. Een samenwerkingsverband van de gemeente, Casade, Triangel/ de Twern, Thebe en Juvans en de politie.