Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 16, 2010

Motorrijder verongelukt op Midden Brabantweg

WAALWIJK - Een motorrijder is vanmiddag overleden aan de gevolgen van een ernstig verkeersongeval op de Midden Brabantweg Hij werd in zeer zorgelijke toestand met een ambulance afgevoerd naar het St Elisabethziekenhuis in Tilburg.

Inmiddels is zijn overlijden bevestigd. Personeel van de traumaheli heeft ter plaatse assistentie verleend. De motorrijder kwam vanaf de A-59 de Midden Brabantweg richting Tilburg opgereden. Ter hoogte van de meubelboulevard is hij op de kruising in aanrijding gekomen met een bestelauto die vanuit de richting van Tilburg kwam en vermoedelijk links af wilde slaan. De motor boorde zich in de zijkant van de bus. Van de motor bleef niets meer over. De personalia van het slachtoffer kunnen nog niet vrijgegeven worden, omdat familie nog moet worden geïnformeerd.